28 de set. 2012

Ecodemocràcia cooperativa, una alternativa al capitalisme, a càrrec de Jordi Garcia Jané

Aquest dimarts 2/10 19,30 h – Xerrada-col·loqui --

"Ecodemocràcia cooperativa, una alternativa al capitalisme", a càrrec
de Jordi Garcia Jané (Cooperativista i membre del XES) .
 
-Entrada lliure-

Jordi Garcia Jané és cooperativista i participa activament en diversos col·lectius socials a Catalunya, com la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i l’Ateneu Popular Julia Romera, de Santa Coloma de Gramenet. A més, és escriptor i conferenciant habitual sobre temes d’economia solidària, democràcia participativa i alternatives socials en general. A part de nombrosos articles per a revistes com ‘Illacrua’, ‘Nexe’ o el setmanari ‘Directa’, és coautor de llibres com ‘¡Abajo los muros de los cuarteles!’ (1981), ‘Amb raó, insubmissió’ (1989), ‘La dimensió cooperativa’ (2001, 2006), ‘Economía solidaria y crisis capitalista’ (2010) i ‘Democracia económica’ (2011), aquests tres darrers publicats a Icaria editorial. També amb aquesta editorial, ara publica ‘Adéu capitalisme. 15M-2031’

-- 
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51 (Dimarts tarda)
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN

22 de set. 2012

Xerrada -col·loqui - “Viure de l’aire del cel” (projecte econòmic), a càrrec de Pep Puig. (Doctor Enginyer). Dimarts 25 de setembre 19’30 h a Ecoconcern

Aquest dimarts 25 de setembre 19’30 h a Ecoconcern Innovació

Xerrada -col·loqui -

“Viure de l’aire del cel” 
(el primer projecte eòlic, econòmic i popular de propietat compartida)
a càrrec de Pep Puig (Doctor Enginyer).

 Per saber més informació sobre aquest projecte d'energia eòlica premeu aquest enllaç
http://www.viuredelaire.cat

Pep Puig

Consultor en energia i medi ambient, doctor ...

Actualment comparteix el treball director de projectes a Ecoserveis amb professor d'Energia a la UAB i ha treballat en el desenvolupament i l'aplicació de les energies renovables des de 1981, a la universitat, l'empresa o la política municipal (va ser regidor de ciutat sostenible a l'ajuntament de Barcelona entre 1995 i 1999, en representació d'Els Verds - Confederació Ecologista de Catalunya, des d'on va impulsar l'adopció de l'Ordenança Solar per edificis que avui és una obligació estatal). És enginyer en tècniques energètiques amb títol de doctor i posseeix un màster en enginyeria ambiental. Ha participat com consultor en diverses entitats energètiques i ecologistes tant a l'Estat Espanyol com a fora. Ha publicat llibres i nombrosos articles sobre temes d'energia i medi ambient. És vicepresident d'Eurosolar - Associació Europea per les Energies Renovables. Avui lidera el projecte ‘Viure de l'aire del cel'.

Esteu tots convidats a participar-hi!.


-Ja es pot  escoltar online  un fragment de la xerrada d’inauguració del curs a Càrrec de  Felipe Aranguren (sociòleg i escriptor), encarregat de premsa del "Col·lectiu Iaioflautes ”http://elracodeldebat.blogspot.com.es/2012/09/iaioflautes-en-front-la-crisi-amb-felip.html.
 Recordeu que els socis tenen a la seva disposició els nostres arxius de publicacions i gravacions de xerrades. Esperem que us agradi i us esperem el proper dimarts a les 19’30 h.

-Continuen obertes les inscripcions del taller pràctic d’hort de balcó ecològic que es duu a terme a la nostra  associació. Tota la informació:  educahorts.wordpress.com

19 de set. 2012

"Iaioflautes, en front a la crisi", amb Felip Aranguren i Antonia Jover (membres del col·lectiu Iaioflautes).


Dimarts 18 de setembre 19:30hs a la seu social d'Ecoconcern.

- Inauguració Curs + Sopar inauguració curs

Xerrada-col·loqui "Iaioflautes,en front a la crisi",
amb Felip Aranguren i Antonia Jover (membres del col·lectiu Iaioflautes).



Ja es pot  escoltar online un fragment de la xerrada d’inauguració del curs a Càrrec de  Felipe Aranguren (sociòleg i escriptor), encarregat de premsa del "Col·lectiu Iaioflautes ”. Recordeu que els socis tenen a la seva disposició els nostres arxius de publicacions i gravacions de xerrades.
Esperem que us agradi i us esperem el proper dimarts a les 19’30 h.

- S'obren les inscripcions pel taller de "Hort ecològic de balconada", tots els dimecres a la tarda del mes d'octubre, a la nostra seu social. Podeu consultar el programa en linía en educahorts.wordpress.com .


Esteu tots convidats a participar-hi.