16 d’oct. 2017

Fem Barri: Ruta pel Nostre Barri!

Avui Dimarts 17/10

-Ruta pel Nostre barri- amb Lluis "veí de tota la vida" ( escriptor i catedràtic )

Començarem puntualment* la Ruta a les 19:30h en el "Hostal de la Bona Sort" en el Carrer Carders nº12 (en la porta)  que actualment es la seu social de Ecoconcern i RAI, continuarem per el Carrer Corders,  Plaça de la Llana, Sant Agustí i Basses de Sant Pere...
*Es recomana arribar cinc minuts avans ja que començarem molt puntuals pel tema de la llum natural

"Fem Barri"  entre tots/es!!

Us deixem aquest article per motivaros a vindre!! : "L'Hostal de la Bona Sort i la noia de la Font del Gat"



“Fem Barri”: es una cita mensual dintre de la nostra agenda d'activitats setmanal per a trobar-nos els veïns de ciutat vella  i participar en la creació de xarxes per a la economia alternativa i col·laborativa en el casc antic de cara a engegar projectes de futur que facin sostenible la vida al nostre barri a llarg termini més enllà del Euro. Si vols col·laborar o tens alguna aportació per enfortir l'economia alternativa al barri o bé introduir la moneda local en el Casc Antic escriu a ecoconcern@pangea.org

Aquestes són les propostes;
 19:30h començarem per carders nº 12


Qualsevol persona nova o aportacions sempre són benvingudes!

- Fem Barri: Tallers, cursos i activitats per el nostre barri de cara a enfortir relacions veïnals (Dimarts mes pràctics!).

- Grup d' recerca sobre economia comunitària i col·laborativa al casc antic,  busquem gent interessada  en introduir la moneda local en el Casc Antic (escriu-nos si vols formar part d'aquest grup motor: ecoconcernbcn@gmail.com)
http://www.eldiario.es/ultima-llamada/implica-economia-circular_6_689491068.html
Moltes gràcies a tot@s!


Com puc col·laborar amb Ecoconcern?

Explicant als teus coneguts la nostra tasca, compartint les nostres informacions, fent-se soci/a,... Treball voluntari; Necessitem ajuda per posar al dia l'associació en el camp virtual. Estem fent un canal de un canal de youtube amb les xerrades, digitalitzar les nostres publicacions..., no volem que aquest coneixement tan interessant que generem es quedi a dintre del nostre local !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada